TRANSPORT

Uw partner in transport van uw classic car

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Metropole Classics, uw partner in het vervoer van uw classic car. Wij hebben jarenlange ervaring in het importeren en exporteren van auto’s binnen en buiten Europa. Tijdens deze periode hebben we ervaring opgedaan met alle aspecten van het vervoer van uw auto. We hebben in deze tijd een uitgebreid netwerk in verschillende landen opgebouwd en we zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving ter plekke. Daarom zijn we in staat om het vervoer van uw klassieker te organiseren van en naar elke plaats in de wereld. We nemen u het volledige proces uit handen, inclusief alle douaneformaliteiten. We werken samen met partners die dezelfde service bieden als wij doen. En voor ons zelf, en voor u, leggen we de lat hoog!

De meeste auto’s worden vervoerd in containers om het risico op beschadiging tegen te gaan. Daarnaast proberen we structureel het laden en lossen in eigen beheer te doen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om het vervoer van uw auto per vliegtuig te laten doen! Na de aankoop van uw nieuwe classic nemen wij u het proces van registratie, transport, tijdelijke verzekering, technische voorbereiding, testen en belastingaangifte allemaal uit handen. Natuurlijk gebeurt dit in onderling overleg. Metropole Classics kan u helpen om u geheel te ontzorgen, en deze procedures volledig voor u af te wikkelen. Wij zijn immers specialist in het importeren en exporteren van klassieke en bijzondere voertuigen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

  • Jarenlange ervaring

  • Groot opgebouwd netwerk binnen en buiten Europa

  • Grote kennis op wet- en regelgeving

  • Ontzorgen in het proces

  • Laden en lossen door eigen mensen

  • De specialist in het importeren en exporteren van classics

Waar zijn onze Sterke Kanten

Eenvoudig hoe het werkt

Onder het genot van een bak koffie bespreken wij graag uw wensen Wij zijn ervan overtuigd altijd een oplossing te kunnen bieden voor uw import- of exportwens.

We transporteren meer

Naast het importeren en exporteren van auto’s hebben we ook wereldwijde ervaring in het transport van allerlei andere machines en goederen. Informeer naar onze mogelijkheden!

Specialist in wat we doen

Elke verbetering, verandering en vernieuwing vraagt om aandacht. Wij brengen steeds, in samenspraak met onze klanten in beeld wat nodig is om het doel zo effectief mogelijk te bereiken.

Back to top